lening
Lening oversluiten met betalingsachterstand niet mogelijk
11 augustus 2016
autoschade buitenland
Autoschade in het buitenland: in 4 stappen duidelijkheid
17 augustus 2016
connyreizen

Randstad Financieel Adviesgroep verwelkomt ConnyReizen

Samen sterk

Randstad Financiële Adviesgroep B.V. en ConnyReizen zijn een samenwerking aangegaan. Hierin bundelen wij onze krachten om u diensten van hoge kwaliteit aan te kunnen bieden. Per 1 augustus jl. vind je ConnyReizen in ons pand aan het Van Schravendijkplein 1

Over ConnyReizen

Mijn naam is Conny van Roon en mijn motto is "Reizen maakt rijker." In de afgelopen jaren heb ik veel mooie reizen mogen maken. Met het gezin diverse camperreizen gemaakt door Amerika en Canada. Avontuurlijke rondreizen door Azië en enorm veel landen en steden in Europa gezien.

Betrouwbaar

De benodigde opleiding voor reisadviseur heb ik afgerond en heb mij als franchisenemer aangesloten bij Mijn Reiskennis. Hierdoor heeft u de betrouwbaarheid en de zekerheid van de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Een zorgeloze vakantie

Het eindeloos zoeken op internet en je afvragen of je wel de goede reis hebt geboekt is nu voorbij. Ik neem graag alle zorg uit handen of het nu gaat om een strandvakantie, stedentrip, groeps of huwelijksreis, een cruise of losse tickets. Ik ben pas tevreden als alles goed geregeld is. Ook bijkomende zaken als autohuur, verzekeringen, tickets en transfer kan ik voor u regelen. Dit kan overdag, in de avond Bij mij of bij u thuis. Telefonisch of via de mail. Ook ben ik regelmatig te vinden op het kantoor aan de Van Schravendijkplein 1 in Vlaardingen. Hier bent u welkom voor advies of reisgidsen. Uiteraard zijn de prijzen bij mij niet hoger dan op het internet. Graag maak ik een passende offerte voor u.