Wat gaat mijn uitvaart kosten?

Je wilt je uitvaart natuurlijk goed verzekeren. Je nabestaanden onbezorgd achterlaten. Maar natuurlijk ook goedkoper uit zijn! Via Randstad Finincieel Adviesgroep kan dit allemaal.

Zoveel wensen, zoveel oplossingen. Een uitvaart kan zo eenvoudig of zo uitgebreid worden ‘aangekleed’ als u maar wilt. Specifieke wensen kosten geld, extra tijd in de aula of de koffiekamer kost geld, een of meer volgauto’s kost geld, kortom, voor iedereen geldt een andere berekening.

Om het u gemakkelijk te maken vindt u hieronder een lijstje met de gemiddelde kosten van de belangrijkste onderdelen van een uitvaart. Het is een ‘boodschappenlijstje’ waarmee u globaal de kosten van uw uitvaart of die van een dierbare kunt berekenen. Klik aan of vul in wat u nodig denkt te hebben en u ziet het totaalbedrag. Uiteraard kunt u daarna nog zaken schrappen of toevoegen.

Maar bedenk wel: zoals er geen ‘gemiddelde’ mens bestaat, is er ook geen ‘gemiddelde’ uitvaart. Deze kostenberekening is dan ook niet meer dan een indicatie van wat de kosten zouden kunnen zijn. De werkelijke kosten zullen altijd afwijken van deze voorbeeldbegroting. Zo verschillen de grafrechten van gemeente tot gemeente. Dat verschil kan duizenden euro’s bedragen. De prijs van een grafsteen kan eveneens variëren: kiest u voor een eenvoudige grafsteen of laat u een kunstenaar een uniek grafmonument ontwerpen? Alles heeft zijn prijs. Vanzelfsprekend kunt u aan deze indicatie geen rechten ontlenen.

Randstad Financieel Adviesgroep werkt samen met verschillende verzekeraars waardoor wij u altijd een passend pakket kunnen bieden en daarbij een passende prijs.Klik op onderstaande banner en kijk snel voor alle mogelijkheden