Sponsoring

Dat de eigenaren van Randstad Financieel Adviesgroep BV groot sportfans zijn zal geen geheim zijn, maar ook maatschappelijke betrokkenheid is van groot belang voor ons. Daarom hebben we besloten enkele sport- en maatschappelijk initiatieven te ondersteunen in de vorm van sponsoring.


Korfbalvereniging Nikantes

Nikantes is van oorsprong een korfbalvereniging. Naast korfballen is er ook een grote Jeu de Boules tak actief binnen de vereniging, maar er is ook veel ruimte voor andere (minder bekende) sporten.
  • Zou is er elke maandag avond een groep mensen (in familievrienden verband) bij Nikantes actief aan het voetballen (gedurende het gehele jaar). In de winterperiode huren zij een Hoogvlietse gymzaal.
  • Groepen jongeren uit de wijk komen met enige regelmaat uit eigen beweging voetballen op het Nikantes terrein.
  • Op dinsdag- en donderdagavond is er een hardloopgroepje actief wat bestaat uit ouders en leden. Zij verzamelen en vertrekken vanaf de Botreep.
  • Gemiddeld 4x per jaar kun je bij Nikantes Klaverjassen en Jokeren.
  • Van maart t/m oktober maken de basisscholen en het voortgezet onderwijs gebruik van de Nikantes velden om te gymmen van maandag tot en met vrijdag. Naast reguliere buitengymlessen vinden er ook sportdagen plaats door de diverse Hoogvlietse basisscholen.
  • Gedurende 42 weken per jaar zijn er op maandagochtend en woensdagochtend Hoogvlietse bijstandsgerechtigden aan het bewegen bij Nikantes in het kader van het Project Bewegen Naar Werk
Kortom een sportvereniging vol met goede initiatieven die een steuntje in de rug goed kan gebruiken. Randstad Financieel Adviesgroep wenst Sportvereniging Nikantes dan ook heel veel succes in de toekomst.

Sportcentrum Eagle Gym

Sportcentrum Eagle Gym is al jaren een begrip in Capelle aan den IJssel. Niet alleen word er gezorgd voor een goede sportomgeving en uitgebreid aanbod aan lessen en evenement, maar word intensief samen gewerkt met de buurt en waar mogelijk ondersteuning geboden aan de minder bedeelde in de buurt.

Ieder jaar organiseert Sportcentrum Eagle Gym een vakantie voor de kinderen van de sportschool die het financieel wat minder hebben. Deze vakantie word volledig gefinancierd met giften van de sportschool en sponsoren. Randstad Financieel Adviesgroep BV heeft besloten dit geweldige project te steunen. Buiten dat wij zelf een financiële donatie zullen doen vanuit de organisatie, vragen wij tijdens de belastingaangifte weken een donatie van 1 euro (uiteraard niet verplicht).Met deze giften zal de vakantie en de bus bekostigd worden. Wanneer er financiële middelen over blijven na aftrek van voorgaande kosten zal er gekeken worden naar een leuk dagje uit tijdens de vakantie voor de kids.

Daarnaast zijn wij voor Sportcentrum Eagle Gym nog druk op zoeken naar goederen met bedrijfsnaam erop (promotie materiaal) denk hierbij aan petjes, ballen, sleutel hangers, bidons en noem maar op voor de goodybags.

Als je als bedrijf een financiële bijdragen wil leveren is dat uiteraard ook altijd mogelijk. Sportcentrum Eagle Gym blijft de bedrijfsnaam steeds op de site zetten, en de kinderen krijgen ook de in info alle sponsoren steeds te zien. Interesse om mee te sponsoren? neem dan contact met ons op of direct met Sportcentrum Eagle Gym


SSV HBSS

Randstad Financieel Adviesgroep BV sponsort sinds seizoen 2015 de Competitie Derde klasse zaterdag van ssv HBSS.

HBSS is opgericht op 27 maart 1926 en wij hebben in de afgelopen 90 jaar heel veel mooie avonturen met elkaar beleefd. Wij zijn nu nog steeds een gezonde club met meer dan 500 leden, een volledig bestuur, deskundige trainers en veel vrijwilligers. Bij ons kiezen leden er zelf voor om iets extra´s te doen, het is zeker niet verplicht.

Ons sportcomplex is gelegen in sportpark Harga te Schiedam en is goed bereikbaar voor onze leden uit onder andere Schiedam, Vlaardingen, Rotterdam en Maasluis. We beschikken over drie voetbalvelden, trainingsvelden en uiteraard over een gezellige kantine met moderne kleedlokalen. De zaalwedstrijden worden gespeeld in sporthallen in Schiedam en omgeving.