We zetten vandaag Nederland, vakantieland in de schijnwerpers!

Voor 100 euro een veiliger huis
8 juli 2020
Op vakantie in het buitenland? Wat als er een lockdown komt?
5 augustus 2020

Bij de ReisMeiden kunt u terecht voor vakantiehuisjes op verschillende Nederlandse parken, maar ook voor een heerlijke wandelvakantie,  een zorgeloze fietsvakantie, of een prachtige hotelkamer.

Wilt u nog weg in augustus of september dan hebben we voor u de volgende mogelijkheden nog:

4-daagse fietsvakantie Twente Culinair met eigen vervoer (vertrek op zondag)

Een heerlijke, afwisselende fietstocht door één van de mooiste fietsgebieden van Nederland: Twente. Havezathen, bossen en boerderijen met eeuwenoude erven wisselen dorpen en (kunst)stadjes af. U overnacht in mooie hotels en geniet van uitstekende maaltijden in restaurants die behoren tot de betere uit de regio, adresjes om door te geven aan vrienden. Enkele restaurants van deze tocht worden genoemd in de Gault Millau of hebben een Bib Gourmand.

Dit heerlijke arrangement kunnen we u aanbieden voor €550,- p.p. op basis van halfpension.

Exclusief boekingskosten en toeristenbelasting.

Of een weekendje Landal in Vaals, Zuid-Limburg

Van een indoorspeelparadijs tot een 9 holes golfbaan. Landal Hoog Vaals is het Zuid-Limburgse park met de meeste faciliteiten voor jong en oud. Geniet van het bourgondische leven nabij het Drielandenpunt. Hier komt het beste van alles samen. 3 nachten/4 dagen met vertrek op vrijdag 18 september in een 2 persoons comfort bungalow voor €428,-  inclusief bedlinnen en toeristenbelasting; exclusief boekingskosten. Heeft u andere reiswensen, ook dan staan de ReisMeiden voor u klaar. Neem gerust contact met ons op