Vakantie naar de ABC eilanden; Aruba, Bonaire en Curaçao

Verzekerd voor fietsongelukken en wilde kinderen: de aansprakelijkheidsverzekering in zeven begrippen
10 december 2018
lening
Spaarrentes blijven dalen
8 januari 2019

Het nieuwe jaar is begonnen, maar het voorjaar laat nog even op zich wachten.  Heeft u ook al zo’n zin in zon op uw gezicht? Boek dan een reis naar Aruba, Bonaire of Curaçao. Deze eilanden hebben alles waar u van droomt: mooie witte stranden, een prachtige onderwaterwereld, een goedlachse bevolking, altijd zonnig weer en een heerlijke exotische keuken.

De eilanden lijken op elkaar, maar elk eiland heeft zo zijn eigen sfeer. Curaçao is het grootste eiland, Aruba is het kleinste en Bonaire is het minst ontwikkelde eiland.

Op Aruba schijnt het hele jaar de zon en is de temperatuur altijd 28 graden. Soms regent het, hard en kort! Er is altijd een oostelijke passaat wind, die voor verkoeling zorgt. Door de kracht van de passaatwind groeien de Divi Divi bomen maar in één richting. Je kan er heerlijk duiken en de prachtige onderwaterwereld aanschouwen. Nationaal park Arikok en de rotsachtige Noordkust zijn karakteristiek voor Aruba. Ook een tocht over het eiland is de moeite waard. Wanneer de zon is verdwenen kunt u genieten van de vele carnavalsshows, cafés, en restaurants.

Bonaire is een rustig eiland waarbij u vooral kunt genieten, van de schitterende onderwaterwereld. Omdat er altijd een golfstroom is, zijn er meer vissoorten te bewonderen dan op welke ander plek in de Carribean. Voor liefhebbers van snorkelen of duiken is Bonaire een aanrader. Bezoek Bonaire National Marine park. De bijzondere geologie van het eiland en het eiland klein Bonaire maken Bonaire bijzonder. Een tocht over het eiland is ook zeker de moeite waard. U vindt er prachtige planten en inheemse diersoorten. Ook ‘s avonds is er genoeg te doen. U kunt er genieten van gezellige terrasjes, uitgaan en u kunt eventueel een gokje wagen door een casino te bezoeken.

Op Curaçao komt u Nederlandse cultuur tegen. Er zijn veel gebouwen en landhuizen met typische Nederlandse namen. Het eiland bezit geen lange witte zandstranden maar wel veel intieme kleine stranden met prachtige baaien. Wat zeker niet mag ontbreken tijdens u bezoek aan het eiland is Bon Bini Beach. Vanaf deze stranden is het mogelijk om direct te snorkelen en er zijn prima plaatsen voor de duikers. Ook kunt u er met dolfijnen zwemmen, wat een bijzondere beleving is. Op Curaçao is het historische centrum van Willemstad, de belangrijkste bezienswaardigheid.

Op de ABC-eilanden is heel veel mogelijk, u kunt vakantie vieren in zeer luxe hotels, all-inclusive resorts, of in een van de vele voordelige accommodaties. Kunt u niet kiezen naar welk eiland u wilt, boek dan een Caribische cruise en laat u in alle luxe naar zowel Aruba, Bonaire als Curaçao varen, of ga eiland hoppen met het vliegtuig!  Ziet u het wel zitten om alvast te genieten van het mooie weer en een gezellige sfeer?

Bel, app of mail mij, ik help u graag met het uitzoeken van uw vakantie.

Connyreizen 06-20908189

www.connyreizen.nl

https://www.facebook.com/connyreizen/