Europese Commissie wil strengere regels autoverzekeringen
3 juni 2018
Wat is er leuker om een vakantieland aan te raden waar jezelf bent geweest: Belize?
28 juni 2018

De grote vakantie komt eraan en het vakantiegeld is binnen. Wat is er dan niet leuker om een welverdiende vakantie uit te zoeken en te boeken, met het hele gezin of lekker samen.

In deze nieuwsbrief neem ik u mee kriskras door Frankrijk en dan hoop ik dat ik u enthousiast te maken voor dit veelzijdige land. ConnyReizen helpt u natuurlijk graag met het uitzoeken van een onvergetelijke vakantie.

Er zijn zoveel mogelijkheden.

In Frankrijk zijn heel veel leuke steden, je kunt een stad bezichtigen, winkelen en genieten van zoete delicatessen. Marseille en Toulouse en Nice liggen in het zonnige zuiden, terwijl Lille en Straatsburg dichterbij zijn. Overdag wissel je het winkelen af met interessante exposities in Parijs, in Lyon ga je van kleine galerieën naar designer boetieks. Wandel door het stadscentrum van Bordeaux. Of ontdek een Franse stad met de fiets, met of zonder gids.

Of wat dacht u van de ontelbaar veel kastelen in Frankrijk, in de Loire zijn er maar liefst 140 kastelen. Er zijn verschillende routes uitgestippeld langs de prachtige kastelen. U kunt rond kijken in de kastelen of genieten van een uitgebreide lunch in één van de kasteeltuinen.

 

Frankrijk staat natuurlijk ook bekend om zijn vele attractieparken. Een leuk dagje uit voor heel de familie of gezellig samen. Op naar Futuroscope in Poitiers voor een reis in de toekomst. Sta oog in oog met de dieren in ZooParc in Beauval en laat je nat spetteren door de orka’s en dolfijnen in Marineland en niet te vergeten de bekende parken Asterix in Parc Astérix en Disneyland Paris.

 

Een familievakantie staat voor plezier voor jong en oud, wat dacht u van een actieve gezinsvakantie. Tijdens een gezinsgroepsreis ga je een week lang klauteren, springen, zwemmen en abseilen, oftewel canyoning, in de Mercantour en Vesubie. Onder deskundige begeleiding en inclusief alle uitrusting. (kinderen vanaf 8 jaar).

Of kiest u voor een golfvakantie met vrienden. De golfbanen in Frankrijk zijn mooi en uitdagend. De cultuur en gastronomie staan garant voor een heerlijke golfreis. Dit jaar is de Ryder Cup in Frankrijk van 28 t/m 30 september in Saint-Quentin-en-Yvelines, Île-de-France.

Nog een evenement waar u een kijkje kunt nemen deze zomer, is natuurlijk de Tour de France. De Tour de France 2018 start op 7 juli 2018 op de Passage du Gois, gelegen in de Vendée. Het parcours wordt op 29 juli afgesloten met de gebruikelijke slotkoers naar Parijs en op de Champs-Élysées.

Dan is er nog het jaarlijks terugkerend vuurwerkfestival op het strand van Saint-Brevin les Pins (Loire-Atlantique). Op zaterdagavond 25 augustus 2018 om 22.00 uur vindt de spectaculaire en muzikale vuurwerkshow plaats. Een leuke ervaring voor jong en oud!

Ziet u zich al in Frankrijk deze zomer, ConnyReizen helpt u graag met het uitzoeken van uw vakantie, uw accommodaties van ingerichte tent op een topcamping, een vakantiehuis met zwembad of een hotel in de buurt van bovenstaande activiteiten.

www.connyreizen.nl
T. 06 – 20 90 81 89
E.conny@mijnreiskennis.nl