De mooiste wijnreizen door Europa

Doorlooptijd hypotheekaanvraag sinds corona gemiddeld bijna 4 x zo lang
9 juni 2020
Brand in huis: woonverzekering of brandverzekering
8 juli 2020

Wijn = fijn! Proef de lekkerste wijnen in combinatie met verrukkelijke lokale specialiteiten terwijl je geniet van de prachtige omgeving. De wijnreizen die wij hieronder voor je hebben geselecteerd, doe je per eigen auto en zijn dus prima aan te rijden vanuit Nederland. Het is ook een mogelijkheid om te kiezen voor een fly-drive, dus vliegen naar de bestemming en daar een huurauto nemen.

Vive le France

Midi Pyrenees | Cahors

De Cahors en de Quercy zijn de oudste wijnregio’s van Frankrijk! Het gebied is nog helemaal niet zo toeristisch en het landelijk karakter is er goed terug te vinden. De Cahor wijnen worden ook wel Vin Noir genoemd, door de diep donkerrode kleur van de wijn. Echte robuuste wijnen voor durvers, doeners en genieters!

La Dolce Vita in Italië

Piemonte | Truffels en Barolo

Van Noord Italië tot aan het Zuidelijkste puntje in Sicilië, overal in Italië word wijn gemaakt! Italiaanse wijnen zijn verfijnd, vol smaak en passen perfect bij alle Italiaanse spijzen. Piemonte is het paradijs voor foodies. Ga opzoek naar de kostbare truffels, proef de duurste Barolo’s en geniet van la dolce vita! Een wijnreis naar Italië betekent zon, lekker eten, goede wijn en prachtige mensen.

Spaans temperament

Luxe Citytrip Valencia

Van Tempranillo tot Verdejo, Albariño en Godello. Stel je eigen wijnreis samen in het fantastische Valencia. Bezoek de wijnboer, ontdek het nachtleven van de stad, eet paella en kom bij op het strand.

Griekse heerlijkheid

Culinaire Strand Vakantie | Kefalonia

Griekenland is niet het eerste land waaraan je denkt als wijnland. Toch is dit een van de meest verrassende wijnreizen. De ideale combi van zon, zee, strand en wijn! Ga er een week helemaal tussenuit en laat je verwennen met al het lekkers van dit fijne Griekse Eiland!

Veelzijdig Duitsland

Het Toscane van Duitsland

Bij onze buren wordt er volop wijn gemaakt. Het leuke aan de Duitse wijnen is de veelzijdigheid en de typische karaktereigenschappen van de Duitse wijnen. Van Pinot Noir tot Riesling tot aan baldadige rode wijnen, je vindt het er allemaal. Ontdek het Moezelgebied en wijnstreek de Pfalz. Rijd via het Moezel- en Rijngebied met schilderachtige wijndorpjes en Trier naar Neustadt an der Weinstrasse. Een vleugje Italië, maar dan lekker dichtbij. Geniet van de langgerekte wijngaarden, die wor­den afgewisseld met oude burchten en kastelen en dorpjes met kleurrijke gevels.

Wijn uit het kikkerlandje

Dicht bij huis | Nederlandse wijnen

Ook in Nederland zelf kan je op wijnreis! In het zuiden van Limburg, vlakbij Vaals, verblijf je op een bijzonder wijndomein en maak je kennis met misschien wel de beste mousserende wijn van Nederland en rode en witte wijn. Je proeft mooie lokale producten van authentiek tot zeer verfijnd. En je hebt alle tijd om lekker in Maastricht rond te kijken en te shoppen.

De ReisMeiden houden vanzelfsprekend het nieuws per land nauwlettend elke dag in de gaten. Daarin volgen we het advies van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Uiteraard staat voorop dat wij je natuurlijk niet op vakantie laten gaan naar een bestemming die onveilig wordt geacht. Wij staan voor een onbezorgde vakantie, waarin plezier voorop staat. Daar horen zorgen over veiligheid natuurlijk niet bij. Je mag op ons rekenen!

Afbeelding met tekening

Automatisch gegenereerde beschrijving

Conny van Roon & Herma Rozemuller

06 – 20 90 81 89 / 06-20 91 97 68

www.dereismeiden.nl