De Decembermaand in Nederland

Thuiswerker in koude maanden 73 tot 155 euro extra kwijt aan verwarmingskosten
29 oktober 2020
De noodzaak om goede afspraken te maken
2 december 2020

Nog even er tussenuit met de feestdagen? De decembermaand in Nederland is een zeer sfeervolle periode. De straten en winkels worden versierd met lichtjes en kerstbomen en overal klinken kerstliedjes.

Bij De ReisMeiden kun je ook terecht voor reizen in Nederland! Diverse accommodaties bieden winterse activiteiten, denk bijvoorbeeld aan leuke huisjes, appartementen, bungalows, chalets, villa’s en hotels.

Vier de feestdagen bij Landal

De tijd van gezelligheid, samenzijn, sfeer én lichtjes in het donker. Om stil te staan bij het afgelopen jaar, maar ook weer vooruit te kijken naar het nieuwe jaar. Sluit het jaar feestelijk af met een verblijf op een van de Landal vakantieparken tijdens de kerstvakantie. Geniet van het samenzijn midden in de natuur. Of van een avondje gourmetten en kerstfilms. Boek een verblijf tijdens oud & nieuw en proost samen op het nieuwe jaar 2021.

Beleef de kerstvakantie samen bij EuroParcs

Samen zijn, gezelligheid en lekker lang aan tafel, dát is kerst. Tijdens de kerstvakantie zijn de vakantieparken helemaal ingericht in kerstsfeer, zodat jullie ook helemaal in de stemming komen. De resorts en omgeving hebben allemaal iets unieks en karakteristieks te bieden. Ontdek Otterlo, Lochem, Susteren, Brunssum, Dordrecht, West-Graftdijk, Maarn, IJhorst, Uitdam, Nunspeet, Hellevoetsluis, Biddinghuizen, Bovenkarspel, Kaatsheuvel, Linden, Amstelveen tijdens de kerstvakantie in 2020!

Klein, intiem en heel sfeervol bij Droomparken

Beleef de kerst op en rondom de vakantieparken van Droomparken. Elk vakantiepark is ondergedompeld in een sfeervolle kerstsetting, heeft een kerstprogramma en winterse activiteiten in de buurt. Ontdek wat er deze winter met de kerst, kerstvakantie en de kerstdagen te doen is bij Droomparken. 

Verblijf romantisch samen met jouw partner of gezellig met je gezin op een uniek gelegen vakantiepark, in een karakteristieke omgeving en in een luxe vakantiewoning. Maak een heerlijke winterwandeling in de prachtige natuur, reserveer het kerstmenu en laat je verwennen terwijl de kids zich vermaken met de animatie tijdens de kerstvakantie!

Genoeg te doen op en rond het park

Tijdens de kerstvakantie is voor iedereen meer dan genoeg te doen op en rond het park. Behalve dat je geniet van elkaars gezelschap en een heerlijke wandeling in de natuur kan maken, is er op kerstavond een gezellige lichtjestocht over het park, op nieuwjaarsdag een frisse New Years-walk, zijn er foodtrucks aanwezig, zal er animatie op het park zijn en nog veel meer. Je mag natuurlijk ook even heerlijk ontspannen, aan jou de keus! 

Kerstboomarrangement

Maak jouw kerstvakantie en jouw luxe vakantiewoning compleet met het kerstboomarrangement. Voor slechts €99,- ontvang je een volledig aangeklede kerstboom, een heerlijk kerstpakket met een lekkere verrassing en één gezelschapsspel om een gezellige avond met iedereen te beleven. Liever iets subtiels? Voor €45,- kleden we jouw kerstdiner tafel aan met een mooi kerststuk en natuurlijk een lekkere verrassing. 

Cruise

Een cruise door Nederland tijdens de feestdagen geeft u een week ontspanning in alle luxe en comfort. Even heerlijk bijkomen na een lange periode van thuiszitten. Nu we niet naar het buitenland kunnen is een cruise door Nederland een fantastisch alternatief! Uw hotelschip is gehuld in kerstsferen en omringt u als een warme deken. De steden die u onderweg aandoet hebben die typische gezelligheid die er alleen rond de feestdagen is en de verzorging aan boord is van ongekend hoog niveau. U hoeft echt alleen maar te genieten! De bemanning van uw luxe hotelschip heet u van harte welkom aan boord voor een sfeervolle cruise!

Conny van Roon & Herma Rozemuller

06 – 20 90 81 89 / 06-20 91 97 68

www.dereismeiden.nl