Autorondreizen door Europa

Tips om thuis fit blijven
1 mei 2020
Inbrekers verruilen werkterrein van woning naar bijgebouw sinds coronacrisis
9 juni 2020

De ReisMeiden gaan weer beginnen met het aanbieden van een aantal bestemmingen! Liever nog niet met het vliegtuig weg? Laat de autovakantie maar beginnen! Waar in Europa je ook heen wilt, met ons brede aanbod autovakanties ligt iedere bestemming binnen handbereik. 

12-daagse autorondreis Ontdek de prachtige Chiemsee, het Gardameer & Toscane

Ga mee op deze unieke reis door Duitsland & Italië. Ontdek 3 prachtige regio’s: de Chiemsee, het Gardameer & Toscane. De reis begint in Prien aan de Chiemsee, één van de grootste meren van Beieren. Neem een verfrissende duik en geniet tijdens het zwemmen van een schitterend uitzicht op de Chiemgauer Alpen en de eilanden in het meer. Ga actief ontspannen tijdens een fiets- of wandeltocht en sluit de dag af in een knus restaurantje of in het wellnesscenter van het hotel. Vervolg uw reis naar het Gardameer in Italië. Bezoek ook leuke plaatsjes als Bardolino, Malcesine en Sirmione. Neem de kabelbaan naar Monte Baldo of breng een bezoek aan Verona, de stad van Romeo & Juliette. Sluit uw reis af in Toscane en verken hier o.a. de prachtige steden Florence en Siena.

12-daagse autorondreis Romantische Strasse & de Titisee

Sprookjeskastelen, oude vestingen, frisgroene wijngaarden & sneeuwwitte bergtoppen: ontdek de Romantische Strasse & ontspan aan de schilderachtige Titisee. Ooit een veelgebruikte handelsroute, tegenwoordig een route langs de oevers van de Main tot diep in de Duitse Alpen. De Romantische Strasse leidt u langs middeleeuwse stadjes en sprookjesachtige kastelen. Sluit uw reis af in het zuiden van het Zwarte Woud, aan de Titisee. Het meer en de omliggende natuur zijn buitengewoon prachtig.

7-daagse autorondreis De mooiste bergtoppen van Oostenrijk

Verken tijdens deze autorondreis de mooiste bergtoppen van Oostenrijk, neem in verfrissende duik in een van de schitterende meren, snuif cultuur op in de historische steden en geniet van de Oostenrijkse gastvrijheid. Inspanning en ontspanning gecombineerd in één reis!

10-daagse autorondreis Het achterland van Lissabon

Tijdens deze uitgebalanceerde autorondreis bezoekt u de mooiste en interessantste steden in het centrum van Portugal. Vanuit de hoofdstad Lissabon rijdt u naar het sprookjesachtige Sintra om vervolgens langs de mondaine kuststreek iets noordelijker Coimbra te bezoeken. Vele bezienswaardigheden en het bedevaartsoord Fatima verder, keert u terug in Lissabon om nog twee dagen van deze wereldstad te genieten.

8-daagse autovakantie Andalusië, Toledo en de Zilverroute incl. Madrid

Prachtige steden, mooie natuur, twee overnachtingen in Paradores en historische plaatsen die aan de Zilver-(pelgrims)route van Sevilla naar Santiago de Compostela liggen. Een prachtige reis die bekende steden in Andalusië combineert met historische plaatsen in het midden van Spanje, mooie natuur en goede hotels. Sevilla, Cordoba, Toledo, Caceres en Merida liggen op de route, maar ook Ubeda en Baeza of een (extra) uitstapje naar Madrid is mogelijk om uw reis wat extra glans te geven!

De ReisMeiden houden vanzelfsprekend het nieuws per land nauwlettend elke dag in de gaten. Daarin volgen we het advies van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Uiteraard staat voorop dat wij je natuurlijk niet op vakantie laten gaan naar een bestemming die onveilig wordt geacht. Wij staan voor een onbezorgde vakantie, waarin plezier voorop staat. Daar horen zorgen over veiligheid natuurlijk niet bij. Je mag op ons rekenen!

Conny van Roon & Herma Rozemuller

06 – 20 90 81 89 / 06-20 91 97 68

www.dereismeiden.nl
https://www.facebook.com/deReisMeiden/