Wellness vakantie

De veranderingen in 2021
30 december 2020
Schade door de rellen? Zo zit het met je verzekeringen
3 februari 2021

Na een vermoeiend jaar zijn we wel toe aan wat ontspanning. Een wellness vakantie waarbij je helemaal in de watten wordt gelegd dat klinkt voor ons als muziek in de oren! Voor jou ook? Van relaxen in een spa en een yogareis tot een actieve city retreat, wij delen onze reisideeën, voor als het weer kan.

Spa vakantie

Italië

Voor een thermenkuur ben je in Montecatini Terme aan het goede adres. Het is een van de bekendste kuuroorden van Italië. Het water zou pas echt effect hebben bij een kuur van minimaal vijftien dagen, dus neem wel de tijd voor een spabezoek. Een klein stadje niet ver van Montecatini, vind je Grotta Giusti Spa, waar je van ‘het paradijs’ via ‘het vagevuur’ in ‘de hel’ beland. Gelukkig stap je na deze laatste etappe als herboren weer naar buiten en blijf je niet voor eeuwig in de hitte gevangen.

IJsland

Er zijn maar weinig bestemmingen in de wereld die zo bekend staan om hun wellness cultuur als IJsland. Want alhoewel dit land op een erg koude plek ligt, stikt het er van de thermische bronnen. Het is dan ook een werkelijk walhalla voor ieder die zichzelf echt wil verwennen.

Als het gaat om spa’s en wellness centers in IJsland, is de Blue Lagoon van Grindavik zonder twijfel de bekendste. Deze gigantische openlucht spa heeft een gezonde werking voor de mens. Je kan hier dan ook op een spectaculaire wijze zowel binnen als buiten genieten van het water en modderbehandelingen.

Yoga vakantie

Lanzarote

Hou je van yoga, wandelen, cultuur, gezelligheid en relaxen in de zon? Dan is een yogavakantie naar Lanzarote zeker iets voor jou!

Dagelijks ochtend- en avondles yoga met aansluitend meditatie. Elke middag excursies naar de mooiste plekken op het eiland. Voel de spirituele kracht van het fascinerende vulkaaneiland Lanzarote. Dit Canarische eiland met haar bijzondere natuur heeft het hele jaar een mild en zonnig klimaat.

Alicante

Kleinschalig en persoonlijk, zo kun je het beste de yogavakanties in Alicante, Spanje omschrijven. Hier vind je totale rust. Twee keer per dag kun je yogalessen volgen, je ervaart een stilte-ochtend en stiltewandeling en je kunt genieten van een massage. Een pareltje als je eens echt even tijd voor jezelf wilt, midden in de natuur.

City Retreat

Amsterdam

Een oase van rust en groen, midden in een bruisende stad. Dat vind je in hotel Jakarta in Amsterdam. In dit unieke, energie neutrale 4-sterrenhotel heb je een panoramisch uitzicht over het IJ en de stad. Je waant je in dit luxe hotel met uitgebreide wellness, zwembad en sauna even in Indonesië. Vraag ook naar de pilates en fitness retreat en ervaar een boost voor je welzijn!

Boedapest

Boedapest staat wereldwijd bekend om haar vele bezienswaardigheden. De publiekslieveling zijn natuurlijk wel de majestueuze badhuizen. De Széchenyibaden, zijn misschien wel de bekendste thermen in Boedapest. Naast plonsen in onder meer geothermische zwembaden kan je van een massage genieten, naar de fitness gaan of gewoon relaxen bij de zwembaden met een biertje of wijntje. Ook voor een stedentrip is Budapest een aanrader, dat wordt een veelzijdige en ontspannen vakantie!

Omdat het natuurlijk niet de bedoeling is dat je extra stress krijgt van al deze keuzes, vraag je gewoon informatie aan De ReisMeiden! Wij helpen je graag!

Conny van Roon & Herma Rozemuller

06 – 20 90 81 89 / 06-20 91 97 68

www.dereismeiden.nl