Welke bestemming is het best bereisbaar in September?

Uitwonende kinderen meeverzekeren op reis
29 juli 2019
Scheidingsbemiddelaar voor Zuidwest Nederland
2 september 2019

Er is niets erger dan op je bestemming aan te komen en je dagen binnen door te moeten brengen omdat buiten een tropische moessonregen raast, of erachter komen dat het grootste jaarlijkse festival op je reisbestemming begint op de dag dat jij naar huis vliegt. Wij hebben voor u een samenvatting gemaakt van bestemmingen in september die we aanraden!

Vakantie in September binnen Europa

Kroatië, Italië, Spanje en Griekenland bieden niet alleen eilandvakanties, ook de steden zijn een aanrader om te bezoeken in de herfst. De temperaturen klimmen richting de 30 graden! Vlieg bijvoorbeeld naar Split, Sicilië, Cyprus, Rhodos, Kos, Kreta of Mallorca. 

U kunt er ook voor kiezen om een cruise te maken. Denk bijvoorbeeld aan een 8-daagse cruise door het Middellandse zeegebied! De temperaturen zijn dan nog prima en u vermijdt de drukte van de schoolvakanties.

Ook actieve vakanties zijn populair in september. Het is niet meer te warm om te sporten en een vakantie in de bergen of de natuur is dan ook populair in september. Reizen naar Denemarken, Zweden of IJsland zijn in september aan te bevelen. Vanaf september verschijnt het noorderlicht weer aan de hemel.

Blijft u toch liever in Nederland?

De ReisMeiden kunnen u ook van dienst zijn met het boeken van bijvoorbeeld een huisje bij Landal, Roompot, Belvilla of een weekendje in het hotel van de Efteling! Uiteraard zijn ook alle hotels boekbaar bij De ReisMeiden!

Vakantie in September buiten Europa

In de Verenigde Staten is het weer perfect voor een rondreis en veel sightseeing. Elk jaar begint de herfst van Amerika begin september. De eerste bomen beginnen te kleuren van groen naar geel, rood, oranje, bruin en soms zelfs paars, een waar kleurenspektakel. Dit is Indian Summer, genoemd naar de periode waarin vroeger de Indianen gingen oogsten. Hoogtepunt van de verkleuring ligt tussen eind september en half oktober. De Reismeiden adviseert je graag over de 10 mooiste routes door Amerika om dit kleurenspektakel te beleven!

Ook voor een stedentrip New York is september de beste reistijd. Het weer is goed en de prijzen liggen laag.

Zuid-Afrika
De winter op zijn eind en het voorjaar is begonnen! De temperaturen stijgen, deze zijn vergelijkbaar met de herfst (zo’n 20 graden) en de regen wordt minder. Wilt u graag naar Kaapstad dan is de lente daarvoor de beste tijd. Want dan ontluiken alle wilde bloemen en ze vormen een uniek, kleurrijk landschap langs de kust van Zuid-Afrika. De lente is het hoogseizoen voor een walvissensafari in Kaapstad. Van juni tot november bezoeken de grote walvissen de lange kustlijn van Zuid-Afrika om er te paren, waardoor ze eenvoudiger te spotten zijn.

 ABC- Eilanden
Ben je nog niet op vakantie geweest en echt toe aan ontspanning? Of heb je nog niet genoeg van de zon? Bezoek dan 1 van de ABC-Eilanden (Aruba, Bonaire, Curacao) in september. Laat je kleding met lange mouwen maar thuis als je op vakantie gaat! De warmste maanden zijn namelijk augustus en september. De ABC-eilanden voldoen aan de meest essentiële voorwaarden van iedere tropische vakantie: het is er warm en de stranden zijn wit. Natuurlijk is er veel meer dan dat. De ABC-eilanden liggen slechts enkele minuten vliegen van elkaar verwijderd, maar toch zijn de eilanden zeer verschillend. Mocht u twijfelen over welk eiland uw voorkeur geniet, dan helpen De ReisMeiden je graag!

Boek uw reis voor september bij De Reismeiden!

Conny van Roon & Herma Rozemuller

06 – 20 90 81 89 / 06-20 91 97 68

www.connyreizen.nl

https://www.facebook.com/connyreizen/