Vakantiestress

Na jullie bruiloft heerlijk ontspannen op vakantie? 
31 maart 2018
Moet een ouderschapsplan worden herzien?
30 april 2018

De zomervakantie komt er weer aan en dan gaan we massaal op vakantie. Wat voor de meeste mensen het hoogtepunt van het jaar is, brengt het voor veel mensen ook veel stress met zich mee.

Waar gaan we heen, hoe gaan we erheen, wat nemen we mee, met wie, koffer inpakken, de reis, de bestemming, wat moet ik allemaal meenemen etc. etc.

Om dit te voorkomen hebben wij in deze nieuwsbrief een aantal tips om de vakantiestress te minimaliseren.

Ten eerste laat je vakantie regelen door ConnyReizen. Ik zal alles goed voor jullie regelen en aan al jullie wensen voldoen, al heb je nog zo bijzondere wens ik regel het voor je.

Begin vroeg met de voorbereidingen, zodat je niet de laatste dagen nog van hot naar her moet rennen om alles voor de vakantie in huis te krijgen en bedenk alles is ook in het buitenland te koop!

Ga uitgerust op vakantie, neem voor de vertrekdatum nog een aantal dagen vrij, zodat je op je gemak je koffie kunt inpakken en je kunt voorbereiden op de reis, niets ik fijner om alvast te mijmeren over de welverdiende vakantie.

Heb je het druk gehad en nog niets uitgezocht, onderweg kun je ook nog leuke excursies op zoeken. Nog handiger is het om dit van tevoren al uit te laten zoeken door ConnyReizen, ik zoek voor jou de gezellige restaurantjes, de leuke excursies en mooie fietsroutes.

Maak lijstjes en werk die op tijd af, zorg dat je paspoort geldig is. Ga je met de auto zorg ervoor dat die in orde is, ga je met het vliegtuig, laat je door familie of vrienden naar het vliegveld brengen en zorg dat je van te voren bent ingecheckt.

Neem, als het kan geen laptop waarop je continue je mail kunt checken, als het echt niet anders kan check dan 1 keer op een dag je mail op een bepaald tijdstip en ga niet gelijk alle appjes beantwoorden, bedenkt het is vakantie, niets hoeft.

En als je dan op de plek van bestemming komt kan het grote genieten beginnen. Gun je lichaam de tijd en rust om zich aan te passen aan een plotselinge veranderde tempartuur en ritme.

Het is leuk om op vakantie veel te zien en te doen. Maar begin met niets doen, gezellig op een terras zitten of bij het zwembad met een goed boek. Ga dan de omgeving verkennen, bezoek leuke dorpjes en markten en maak vervolgens een paar prachtige excursies.

Zo ga je zonder stress op vakantie en kom je uitgerust weer thuis met een koffer met mooie vakantieverhalen.

En vergeet niet ConnyReizen helpt jou met alle vakantiewensen.