Scheidingsbemiddelaar voor Zuidwest Nederland

lening
Bespaartips november 2017
31 oktober 2017
Randstad Financieel Adviesgroep vraagt uw hulp
2 november 2017

Sinds 2014 werkt Steven de Leeuw van De Leeuw Advies & Bemiddeling succesvol samen met Randstad Financieel Adviesgroep BV te Vlaardingen. Als scheidingsbemiddelaar vult hij Randstad Financieel Adviesgroep BV aan in hun zeer uitgebreide dienstverlening.

Waarom De Leeuw Advies & Bemiddeling bij een scheiding of relatiebeëindiging?

Steven is sinds 1997 werkzaam in de financiële dienstverlening. Toen hij in 2010 als zelfstandig adviseur startte, merkte hij dat er veel behoefte was aan een neutrale en professionele partij die aankomend ex-partners kon begeleiden bij hun scheiding of relatiebeëindiging. Een logisch gevolg voor Steven, om na het succesvol afronden van de opleidingen mediation en familiemediator, actief als scheidingsbemiddelaar aan de slag te gaan. Eén van de belangrijkste punten in een scheiding vindt hij de open communicatie en een zo compleet en duidelijk mogelijk financieel plaatje. En als er kinderen in het spel zijn dan krijgen deze prioriteit.  “Kinderen kiezen niet voor de scheiding van hun ouders. Hun belangen dienen dan ook voorop te staan en als eerste te worden besproken zodat zij duidelijkheid krijgen over wat er met hen gaat gebeuren”.

Het voordeel van Steven is dat hij naast de benodigde opleidingen ook over de financiële kennis beschikt die bij een scheiding komt kijken. Hij staat echter niet alleen stil bij de zakelijke kant van een scheiding maar zeker ook bij de emotionele kant.  “Door reeds aan het begin van een scheiding of relatie beëindiging stil te staan bij de emoties loop je minder kans op een escalatie tijdens het proces. Dit geeft partijen de ruimte om goede afspraken te kunnen maken”.

De Leeuw Advies & Bemiddeling heeft de voorkeur om partijen gezamenlijk te begeleiden in het scheidingsproces of de relatiebeëindiging. Maar kan, indien gewenst, mensen ook helpen bij een losse partner- en/of kinderalimentatie berekening, het zorgdragen voor het hoofdelijk ontslag bij een eigen woning of het ondersteunen van één partij.

Dit alles zorgt ervoor dat hij de aangewezen partij is om aankomende ex-partners een nieuwe toekomst gescheiden van elkaar te bieden.

Voor meer informatie:
De Leeuw Advies & Bemiddeling
Steven de Leeuw
Telefoon: 06 15852373
Mail: info@deleeuwadviesenbemiddeing.nl
Website: www.deleeuwadviesenbemiddeling.nl