Ciara: 5 stormachtige vragen over je verzekeringen
10 februari 2020
Verschil tussen inboedelverzekering en opstalverzekering
1 maart 2020

Ben jij op zoek naar een unieke manier om te genieten van een bestemming in combinatie met entertainment? De ReisMeiden hebben een aantal reizen voor je uitgezocht waarbij je kunt genieten van muziek, musical of natuurlijk een festival. Ontdek tijdens jouw reis méér dan alleen de bestemming.

Musical cruise

Bekijk overdag de indrukwekkend Noorse Fjorden en bezoek de typisch Noorse dorpen en steden. ‘s Avonds geniet u van alle luxe en comfort aan boord én van exclusief top-entertainment. Grote namen uit de musicalwereld gaan mee aan boord: Barrie Stevens, Nurlaila Karim, Tony Neef en Stanley Burleson! Samen met een zeer getalenteerd ensemble en onder muzikale leiding van Billy Maluw zullen de musicalsterren diverse optredens verzorgen. Beleef prachtige optredens, zing mee en ontmoet de artiesten!

Muzikaal avontuur in de Verenigde Staten

Begin het muzikale avontuur in Chicago, vooral bekend om de elektrische blues. Reis door via de bluegrass van Kentucky naar country-hoofdstad Nashville. En van Nashville naar Memphis en breng een bezoek aan Sun Studio en Graceland. Reis verder om uiteindelijk uit te komen in de bakermat van jazz en blues: New Orleans. Beleef het rijke verleden van verschillende muzieksoorten en bezoek diverse studio’s waar artiesten zoals Elvis Presley en Michael Jackson hun wereldberoemde songs opnamen.

André Rieu in Wenen

Maak tijdens deze reis kennis met de koning van de wals in de stad van de Weense wals!

André Rieu bezoekt elk jaar met zijn tour de Oostenrijkse hoofdstad. Terecht, want het muzikale verleden van Wenen is groots! Beethoven componeerde hier zijn grote symfonieën, Mozart, Schubert en Schönberg hebben hier hun sporen achtergelaten en Johann Strauss Junior maakte hier de Weense wals populair. Geniet in de Wiener Stadthalle van een uniek optreden van het muzikale fenomeen André Rieu, het Johann Strauss orkest, het koor en alle internationale solisten. Maar ook meeslepende walsen, klassieke muziek, operette en musical. Een avond om niet snel te vergeten!

Holi Festival in India

Ieder jaar begroeten de mensen in India de lente op een wel heel bijzondere manier: “Holi“ is het feest der kleuren en een van de belangrijkste feestelijkheden van het land. Hierbij viert men niet alleen de overgang van de winter naar de lente, maar volgens het hindoeïstische geloof ook de overwinning van het goede op het kwade – en dit alles in een enorm kleurrijk spektakel. Want de mensen werpen elkaar op die dag bontgekleurd poeder toe, het Gulal, en beschilderen elkaar ermee. 

Ultra Europe

Ultra Europe is een elektronisch openluchtfestival voor meerdere locaties dat deel uitmaakt van de wereldwijde expansie van Ultra Music Festival. Dit jaar keert het terug in Split de hoofdstad van Kroatië voor een weekend vol EDM, house, techno en trance. De grootste dj’s ter wereld brengen alles en iedereen, op de schitterende Adriatische kust van Kroatië, in beweging. De line- up bevat onder andere David Guetta, Afrojack, Pendulum – TRINITY, Armin van Buuren, DJ Snake, Marshmello, Richie Hawtin, Steve Aoki. Het festival vindt plaats op 10-12 juli dit jaar!

Conny van Roon & Herma Rozemuller
06 – 20 90 81 89 / 06-20 91 97 68
www.dereismeiden.nl
https://www.facebook.com/deReisMeiden/