EEN CAMPER HUREN IN AMERIKA OF CANADA

Hittegolf: hoe verbruik je zo min mogelijk energie?
31 juli 2018
Ouderen betalen steeds hogere autopremie
31 juli 2018

Een ultieme droom van veel vakantiegangers is, om een rondreis te maken met een camper door Amerika of Canada. Het geeft een gevoel van vrijheid om te gaan en staan waar je wilt, Amerikaan onder de Amerikanen te zijn, een Canadees onder de Canadezen.  Het is echter wel goed om een aantal zaken vooraf goed te bepalen. Dit voorkomt teleurstellingen tijdens de camperrondreis. Ik heb zelf diverse keren met een camper in de USA en Canada rondgereden

Amerika

Huur een camper en bezoek met uw huurcamper het veelzijdige land, Amerika. Rijd met de camper naar het zuidwesten met de immense Grand Canyon, Las Vegas, Bryce Canyon, Zion, Sequoia of naar Yosemite National Park. Combineer de natuurparken met de Amerikaanse steden Los Angeles en San Francisco. Plan je vakantieperiode zorgvuldig. Ga je met een camper naar de zuidelijke woestijnstaten zoals Utah, Arizona, Texas en New Mexico? Plan je campervakantie dan in september of oktober. In de zomer is het er namelijk bloedheet en veel te warm om te plekke van alles te ondernemen.  In Dead Valley mag je in de zomermaanden niet eens met je huurcamper het park in. Dit zijn maar nog maar een paar tips. Amerika is zo groot en er zijn zoveel mogelijkheden om dit land met een camper te ontdekken dat Connyreizen u graag helpt om samen met u een geweldige reis samen te stellen.

 

Canada

Canada, het land van de uitgestrekt natuur, de beren, de orka’s en de prachtige watervallen. Als u voor een rondreis door Canada kiest met de camper dan zijn er heel veel mogelijkheden. Vele maken de reis van Vancouver naar Quebec of andersom. Quebec staat bekend om de leuke zomeractiviteiten. Vancouver heeft een mooie skyline en veel bezienswaardigheden, de meeste vind je in Downtown Vancouver. Als u deze reis maakt dan rijdt u ook door de wereldberoemde natuurparken als Banff en Jasper. Deze Nationale natuurparken maken deel uit van De Rocky Mountains en zijn prachtig om doorheen te rijden Andere hoogtepunten waar u met de camper een reis kunt maken is de provincie Ontario, deze provincie ligt in het hart van Canada met de hoofdstad Ottawa en de metropool Toronto, Prachtig zijn ook de vijf grote meren van Noord-Amerika die grenzen aan Ontario en natuurlijk de wereldberoemde Niagarawatervallen die zich ook bevinden in Ontario.  Ook voor Canada geldt, er is veel te zien in dit land en Connyreizen stelt voor u heel graag een onvergetelijke reis voor u samen.

En wilt u een rondreis gaan maken dan zijn er ook een paar tips:

  • Boek op tijd, dit scheelt enorm in de kosten
  • Zoek uit wat het beste seizoen is om te reizen
  • Maak een lijstje wat u zeker wilt zien

Het is echter wel goed om een aantal zaken vooraf goed te bepalen. Dit voorkomt teleurstellingen tijdens de camperrondreis. Ik heb zelf diverse keren met een camper in de USA en Canada rondgereden. Connyreizen kunt u daar alles over vertellen, zowel zakelijk, als heel veel uit eigen ervaring, over alle mogelijkheden, Wat voor soort camper, welke rondreizen, tips over wat je wel en niet moet doen. Alles is mogelijk in het land van de onbegrensde mogelijkheden.

 

URL: www.connyreizen.nl
TEL: 06 – 20 90 81 89
MAIL: conny@mijnreiskennis.nl