De ultieme reisbucketlist!

Dag ‘gewone’ Euro 95, hallo E10 benzine
1 oktober 2019
NHG goedkoper en bereikbaarder in 2020
12 november 2019

Iedereen heeft wel een denkbeeldig lijstje met landen die je ooit nog eens zou willen bezoeken. Het probleem is alleen dat die dingen er meestal nooit van komen omdat ze niet op papier staan. De Reismeiden hebben speciaal voor jou een ultieme reis bucketlist gemaakt! Je kunt natuurlijk ook je eigen bucketlist maken, bijvoorbeeld via iBucketlist.com. Maak je dromen waar en wacht niet te lang! Voor je het weet is het te laat…

The Blue Lagoon in IJsland

The Blue Lagoon is een natuurlijk geothermisch bad met een aangelegen wellnesscentrum. De Lagoon is een natuurlijk meer gevuld met ongeveer zes miljoen liter geothermisch water. Het water van de Lagoon heeft een zuiverende en geneeskrachtige werking op de huid en ververst zichzelf iedere 40 uur en heeft een temperatuur van 37 tot 40 graden. The Blue Lagoon bevindt zich op ongeveer een uur rijden vanaf Reykjavik.

Een camperreis door de USA

Tijdens zo’n roadtrip met een camper heb je alle vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt en kom je vaak spectaculaire natuur tegen. Bezoek bijvoorbeeld een van de vele fantastische Nationale Parken of ga naar een van de grote steden die het land rijk is. In de meeste campers kan je slapen en koken. Dat kan heel veel tijd en geld schelen in je reis en het is hartstikke leuk!

Het Noorderlicht

Er zijn verschillende plekken waar je dit mooie natuurverschijnsel kunt zien. IJsland, Lapland en Noorwegen zijn de meest populaire bestemming om het Noorderlicht te beschouwen. Hoe schoner de lucht, hoe beter je het kunt zien. Neem wel hele dikke sokken en handschoenen mee, want dit bijzondere fenomeen is alleen te zien in de winter, wanneer het donker genoeg is.

Machu Picchu in Peru

De oude Inca stad Machu Picchu ligt hoog in de bergen in Peru en is adembenemend mooi en ontzettend interessant om te bezoeken. De stad is nog heel goed bewaard gebleven, omdat deze pas rond 1900 is ontdekt. Je kunt je dus helemaal inleven hoe de mensen daar hebben gewoond.

Safari in Afrika

Een safari door de natuur in Afrika is een avontuurlijke en onvergetelijke reis. Je hebt misschien wel eens een leeuw in de dierentuin gezien, maar oog in oog staan met een wilde leeuw is echt heel anders. Tijdens deze safari kun je natuurlijk de big five spotten, maar ook waanzinnige natuur!

De Trans Siberië Express

Deze beroemde treinreis is uniek en een ervaring op zich. Een reis die je langs verschillende culturen brengt en op adembenemende landschappen trakteert; van ruige bergketens, uitgestrekte toendra’s tot gigantische wouden.

Bali, Indonesië

De afgelopen jaren is Bali uitgegroeid tot een enorm populaire vakantiebestemming onder Nederlanders. Wij snappen wel waarom! Een reis naar het Indonesische eiland staat garant voor een paradijselijke ervaring. De natuur op het eiland is schitterend en erg divers!

De ReisMeiden helpen je graag bij het uitzoeken van jouw droomreis!

Conny van Roon & Herma Rozemuller

06 – 20 90 81 89 / 06-20 91 97 68

www.dereismeiden.nl