De mooiste Incento treinreizen ter wereld

Nieuw in aangifte over 2018
1 april 2019
Levensverzekering vaak vergeten
3 mei 2019

Wie haast heeft neemt het vliegtuig, wie wat wil zien neemt de trein.

Wilt u eens heel iets anders dan een vliegvakantie, een cruise of autovakantie, neem dan de trein. Er zijn zoveel mogelijkheden van een dagtrip met de trein of een treinreis van een aantal dagen of weken in een luxe wagon. Met partner, met het hele gezin, of een bedrijfsuitje, het kan allemaal. Iedere treinreis een beleving op zich.

Een aantal schitterende treinreizen in Europa:

Groot-Brittanië, de Belmond British Pullman

Deze trein bestaat uit de originele wagons daterend uit de gouden tijden van het spoorwegverkeer. Vanuit Londen maakt u met deze unieke, gerestaureerd, treinen een ochtend- middag- of dagtour naar bezienswaardige plekken in Engeland terwijl u aan boord wordt verwend met culinaire hoogstandjes. In de historische en tijdloze wagons van de British Pullman reist u op vorstelijke wijze door Engeland.

Of met de Belmond Royal Scotsman, dit is wellicht de meest exclusieve trein ter wereld. Ontspan, geniet van een goed glas whisky en laat u verleiden door de prachtige Schotse Hooglanden. Dit is geweldig reizen, luxueus, ontspannen en vol nieuwe ontdekkingen.

Spanje met Al Andalus

De Al Andalús is een van de meest ruime en exclusieve privétreinen ter wereld. De salonrijtuigen, gebouwd tussen 1928 en 1930, zijn perfect bewaard gebleven exemplaren uit het gouden tijdperk van het reizen per spoor. Compartimenten in de trein is voorzien van privé-badkamers. Deze fantastische treinreis gaat over luxe sporen door het Spaanse binnenland en brengt u naar een aantal prachtige steden zoals Sevilla, Córdoba, Toledo, Ávila, León en Santiago de Compostela.

Zwitserland fascinerende reis met de Bernina Express

Als u onderweg gaat met de Bernina Express is er zoveel te zien dat u de hele reis geboeid blijft kijken. Kastelen, viaducten, afwisselend groene landschappen en ruig berggebied, besneeuwde toppen, door tal van tunnels en langs indrukwekkende gletsjers naar een van de hoogtepunten onderweg, het Lago Bianco op een hoogte van ca. 2200 meter.

Een spectaculaire treinreis door Rusland en Noorwegen Arctic Explorer

Een 12-daags avontuur begint zodra u aan boord stapt van de Golden Eagle. Uw reis start in Rusland-St. Petersburg en gaat de 3de dag naar het Noorse mijnstadje Kirkenes op zoek het magische Noorderlicht. Ook krijgt u de gelegenheid om een tocht te maken per hondenslee over de toendra’s en de bevroren fjorden. Een prachtige reis in De Golden Eagle is de meest comfortabele privé-trein van heel Rusland en omringende landen. In het midden van de trein bevinden zich 2 sfeervolle restaurantrijtuigen waar u kunt genieten van uitstekende maaltijden. In het gezellige barrijtuig bent u welkom voor een heerlijk drankje.

Een aantal schitterende treinreizen buiten Europa:

Afrika, een spectaculaire treinreis met Dune Express l Pretoria – Swakopmund

Een 12-daagse treinreis voert u van Pretoria in Zuid-Afrika door steeds wisselende landschappen naar de kust van Namibië, een zonovergoten land van onovertroffen schoonheid met een schijnbaar onbeperkte ruimte. U reist door natuurparken, door de woestijn, naar historische plaatsen Lüderitz, Kolmanskop en Keetmanshoop en Windhoek, de hoofdstad van Namibië en naar de imposante Fish River Canyon. De treinreis eindigt in Swakopmund.

U reist in een internationaal gezelschap met de comfortabele privétrein, de Shongololo Express.

Azië, de beroemde Eastern & Oriental Express van Bangkok naar Singapore

Stap aan boord van de meest luxe trein van Zuid-Oost Azië, de beroemde Eastern & Oriental Express en reis van het bruisende Bangkok naar het elegante Singapore dwars door het hart van Zuidoost-Azië, met een bezoek aan de brug over de River Kwai.

Noord-Amerika, met de California Zephyr trein van Amtrak naar America’s National Parks

Geniet van enkele van de mooiste landschappen ter wereld tijdens deze individuele treinvakantie. U bezoekt 4 spectaculaire nationale parken: het Rocky Mountain National Park, Yellowstone National Park en Arches & Canyonland National Park. De beroemde California Zephyr trein neemt u via een spectaculaire route vanuit Denver mee naar Grand Junction en Salt Lake City. Deze route staat bekend als één van de mooiste treinreizen van Noord-Amerika.

Zuid-Amerika, een prachtige treinreis Machu Picchu en de Andes

De verloren stad van de Inca’s, Machu Picchu, en de schatten van Peru worden tijdens deze treinreis in internationaal gezelschap onthuld. Het programma speelt zich voor een groot deel af hoog in het Andesgebergte, met schilderachtige treinreizen en uiteraard eersteklas hotels. Een onvergetelijke ervaring met iedere dag letterlijk en figuurlijk hoogtepunten waaronder Machu Picchu, Arequipa, het Titicaca-meer en Cusco.

Ik heb u meegenomen met een aantal schitterende Incento treinreizen, maar er zijn nog veel meer prachtige treinreizen. Welk land of werelddeel u wilt verkennen er is altijd een mogelijkheid om dit te doen per trein, met overnachtingen in hotels of met een verblijf in een luxe wagon met privé-badkamer.

Lijkt het u leuk om uw vakantie een keer op een andere manier door te brengen, door in te stappen in een trein, ik help u graag op weg met het samenstellen van een prachtige treinreis.

ConnyReizen 06-20908189,

connyreizen@mijnreiskennis.nl.

www.connyreizen.nl