De leukste Kerstmarkten van 2018

E-bike, elobike, en pedelec. De verzekering
2 oktober 2018
Winterbandentest
2 oktober 2018

Nog genietend van de nazomer wil ik u toch al enthousiast maken voor de Kerst. Waar kunt u allemaal heen tijdens de Kerst. Zoekt u een gezellige kerstmarkt met of zonder overnachting, of wilt u een mooie kerstcruise maken. Er is zoveel mogelijk tijdens de gezelligste tijd van het jaar.

DE LEUKSTE KERSTMARKTEN:

Gezelligheid in kerststad Valkenburg (van 16-11-18 t/m 6-1-2019)

In Valkenburg vind je ieder jaar één van de meest bijzondere kerstmarkten van Europa. De markt wordt gehouden in de Fluweelengrot en de Gemeentegrot en is hiermee de grootste overdekte kerstmarkt van Europa. Twee keer per week trekt er een betoverende parade van verlichte praalwagens en dansers in kostuum door het centrum van de stad. U kunt een dagtocht Valkenburg boeken met een bus of een leuk betaalbaar hotel boeken in het centrum van de stad.

Frohe Weihnachten in Münster (van 26-11 t/m 23-12- 2018)

Van oudsher is Duitsland hét land van de kerstmarkten. De kerstmarkt tovert de oude binnenstad om in een wintersprookje met meer dan driehonderd kraampjes. De kerstmarkt in Münster is verspreid over meerdere locaties. De Prinzipalmarkt staat bekend vanwege de mooie verlichting, de prachtige kerststal op de Aegidiimarkt en is er om het half uur een klokkenspel te horen. Overal in de stad komen de heerlijke geuren van gepofte kastanjes en kruidige glühwein je tegemoet.

Het idyllische Brugge (van 23-11-2018 tot 1-1-2019)

Door de smalle steegjes en de historische gebouwen krijgt deze stad rond de kerstperiode iets magisch. De Grote Markt is het decor voor de kerstmarkt. Hier vind je een verlichte ijsbaan met daaromheen houten chalets met kerstartikelen, kunst, lekkere hapjes en drankjes. Een ideale bestemming dus voor een winters weekendje weg (ook na kerst!).

Mystiek en magische kerst in Wenen (van 17-11 tot 26-12-2018)

Deze gezellige stad is tijdens de feestdagen op haar mooist. Laat je betoveren door de kerstmarkten bij het Rathaus en Schloss Schönbrunn. De Wiener Christkindlmarkt bij het schitterende Rathaus is de beroemdste en oudste markt en echt een begrip in Wenen.

London, the place to be met kerst (van 22-11-2018 t/m 6-1-2019)

Alleen al om de mooie etalages, kerstversieringen in de straten en twinkelende christmas lights moet je rond de kerstperiode naar Engeland. Beleef het ultieme kerstgevoel in de Britse hoofdstad. In de stad zijn verschillende kerstmarkten te bezoeken: de leukste vind je naast de Big Ben, aan de voet van de London Eye. Het gigantische reuzenrad en de  Somerset House ijsbaan zijn elk jaar een groot succes bij jong en oud.

Wilt u eens een bijzondere citytrip maken en tevens genieten van de kerstsfeer, bezoek dan eens Tallinn in Estland of de kerstmarkt in Dresden in Duitsland. Deze zijn minder bekend, maar zeker de moeite waard om een  bezoek te brengen. Deze kerstmarkten worden gehouden in Tallinn tussen 22 november en 8 januari en in Dresden van 28 november tot en met 24 december.

EEN ECHTE KERSTMARKTCRUISE:

Kerstmarktcruise Düsseldorf, Keulen & Bonn ( 2-12 t/m 5-12-2018)

Bent u echt een liefhebber van kerstmarkten dan moet u een keer een kerstmarktcruise maken. 4 dagen kerstshoppen!!

Duizenden lichtjes, prachtig versierde kerstbomen en de heerlijke geur van gebrande noten en glühwein; ieder jaar weer veranderen de binnensteden van Düsseldorf, Keulen en Bonn in ware kerstdorpen. De reis begint in Arnhem en eindigt in Bonn, vanwaar u met een touringcar terug naar Arnhem reist. Al vanaf € 220,- te boeken

Bent u al helemaal in kerstsfeer gekomen en ziet u zichzelf al over een gezellige kerstmarkt slenteren, boek dan snel een dagtocht of een weekend met overnachting in een gezellig hotelletje. Hotels zitten snel vol tijdens de kerstperiode. Dus wacht niet, app, mail of bel met Connyreizen. Ik help u graag met het uitzoeken van een leuke bestemming.

Conny van Roon
06 – 20 90 81 89
www.connyreizen.nl
https://www.facebook.com/connyreizen/