5x slapen in een romantisch kasteelhotel. Heerlijk!

Autobrand, wat doet de verzekering?
3 februari 2021
Meer starters kiezen voor aflossingsvrije hypotheek
9 maart 2021

De 5 mooiste en meest romantische kasteelhotels in Nederland

Slapen in een kasteel heeft iets romantisch. Niet verwonderlijk dat veel stelletjes, die een romantisch weekendje willen beleven, op zoek gaan naar een kasteelhotel. Gelukkig heeft Nederland een aantal fantastische kasteelhotels, waar je prinsheerlijk kan overnachten. Geniet hier van de sfeer van weleer en wandel door de schitterende kasteeltuinen. Hieronder de vijf mooiste kasteelhotels in Nederland. Natuurlijk hebben de ReisMeiden hier zelf ook ervaring mee!

  • Vijf romantische kasteelhotels
  • Kasteel Huis Bergh – slapen in een kasteeltoren
  • Landgoed Duin & Kruidberg – nabij Amsterdam
  • Kasteel Bloemendal – gelegen in Zuid-Limburg
  • Kasteel Hattem – het kleinste kasteel in Nederland
  • Kasteel TerWorm – gelegen in Zuid-Limburg
  •  

Kasteel Huis Bergh

Altijd al in een echt kasteeltorentje willen overnachten? Boek dan de torensuite van Kasteel Huis Bergh en proef de sfeer van weleer tussen de dikke kasteelmuren. De torensuite bestaan uit twee verdiepingen en de luxe inrichting laat niets te wensen over. De ronde vorm, de houten vloer en de kleine raampjes met glas-in-lood geven de suite een unieke sfeer.

Landgoed Duin en Kruidberg

Vlakbij Amsterdam ligt Landgoed Duin & Kruidberg. Het is een imposant landgoed, met een rijke historie. Tegenwoordig kun je er schitterend overnachten in een van de 75 hotelkamers. De kamers hebben verschillende thema’s en super-de-luxe slapen, kan in de suites. Het landgoed heeft ook een trendy brasserie en loungebar en een sterrestaurant ‘De Vrienden van Jacob’.

Kasteeltje Hattem

Dit piepkleine kasteeltje, ‘Kasteel Hattem‘, ligt nabij de bruisende stad Roermond. De ruime suites zijn gelegen in het koetshuis en beschikken allemaal over een bubbelbad. Er is een fijn terras en een stijlvol restaurant dat geïnspireerd is op de Franse en mediterrane keuken. Het kasteeltje wordt omringd door een schitterend park, waardoor jullie heerlijk kunnen wandelen.

Kasteel Bloemendal

Kasteel Bloemendal is gelegen in het Zuid-Limburgse heuvelland. Door de schitterende oprijlaan, de historische kasteeltuin met vijvers, het uitstekende à la carte restaurant en de fijne hotelkamers, is een verblijf op Kasteel Bloemendal een genot. Op en top genieten kan in de suites. Een prima keuze, voor een romantisch weekendje in Zuid-Limburg.

Kasteel Terworm

Kasteel TerWorm is een 14de-eeuws kasteel dat omringt wordt door een prachtige kasteeltuin. Ontspannen kan in de hotelkamers en in het sfeervolle restaurant, kunnen jullie uitgebreid tafelen en genieten van een uitstekende keuken, met streek- en seizoensproducten. Op zonnige dagen is het goed toeven op het terras. In de winter kunnen jullie plaats nemen, voor de open haard in de bar. Wil je nou ook eens bijzonder overnachten?  Vraag het de ReisMeiden.