Wat zijn de trends in 2018- 2019 op het gebied van wintersport

Verzekeraars onduidelijk over dagwaarde
12 november 2018
Let op: valse e-mail in omloop over achterstand zorgpremie van het ‘CAK’
10 december 2018

Goedkope skivakanties met skipas

Vakantie in de bergen met skipas. Tegenwoordig kunt u ook een skivakantie boeken met een skipas. Zo komt u niet voor verrassingen te staan, als u eenmaal op de plaats van bestemming bent aangekomen. Als u uw vakantie tijdig boekt profiteert u ook nog eens van vroegboekkorting, de populairste accommodaties worden vroeg geboekt. Boek dus op tijd. Bent u  gebonden aan schoolvakanties? Wacht dan niet te lang want deze zijn populair.

Een nieuwe trend is de zogenaamde sneeuw- of skigarantie

De grote vraag als u op vakantie gaat, ligt er sneeuw! Is er genoeg sneeuw en wat is de conditie van de sneeuw. Als u op wintersport gaat wilt u natuurlijk kunnen skiën of snowboarden. Reisorganisaties bieden een sneeuw- of skigarantie steeds vaker aan om het vroegboeken te stimuleren. Dit houdt in dat bij onvoldoende sneeuw de reis kan worden geannuleerd of kan worden omgeboekt naar een sneeuwzeker skigebied. Dit kan meestal gratis of tegen zeer beperkte kosten.

Groepsaccomodaties

Voor het nieuwe winterseizoen is er veel vraag naar groepsaccommodaties, catered chalets en wellness. Er is een toenemende vraag naar grote chalets,  appartementen en accommodaties met wellness-faciliteiten zoals sauna, hamman, zonnehemel, infrarood, hottubes etc. Wat is er niet leuker om b.v. met de familie of met het hele voetbalteam een groepsaccomodatie te huren tijdens de wintersport.

All-inclusive wintersport

Luxe all-inclusive wintersport in Frankrijk, Italië, Zwitserland. Als u een luxe wintersportvakantie zoekt, boek dan uw wintersport volledig all-inclusive in skidorpen die liggen op sneeuwzekere bestemmingen. Voor een luxe all-inclusive wintersportvakantie kunt u ondermeer gebruik maken van: eten en drinken skiles skipas huur materiaal activiteiten onder begeleiding en ook tochten met gidsen.

Dutchweek Val Thorens 2019

Dutchweek Val Thorens van  27 april – 4 mei 2019. De Dutchweek  Val Thorens is al sinds 1991 traditioneel de afsluitende week van het wintersportseizoen. De Dutchweek in het sneeuwzekere Franse skigebied Les Trois Vallées is een jaarlijks terugkerend fenomeen om het skiseizoen af te sluiten. Boek een goedkope skivakantie met skipas.

Bent u enthousiast geworden en heeft u nog niets geboekt, bel, app of mail ons

ConnyReizen 06 – 20 90 81 89

www.connyreizen.nl

https://www.facebook.com/connyreizen/