geld
Vijf keer inzicht in jouw spaargedrag
12 oktober 2015
Het wordt kouder: hoe bespaar je energie?
16 oktober 2015

Randstad Financieel Adviesgroep sponsor van Nikantes

Dat de eigenaren van Randstad Financieel Adviesgroep BV groot sportfans zijn zal geen geheim zijn, toen wij benaderd werden door sportvereniging Nikantes om te sponsoren was er weinig overtuiging nodig. Maar waarom nu juist sportvereniging Nikantes? Randstad Financieel Adviesgroep heeft gekozen voor sportvereniging Nikantes omdat zij sport weten te combineren met maatschappelijke betrokkenheid.

Nikantes is van oorsprong een korfbalvereniging. Naast korfballen is er ook een grote Jeu de Boules tak actief binnen de vereniging, maar er is ook veel ruimte voor andere (minder bekende) sporten.

  • Zou is er elke maandag avond een groep mensen (in familievrienden verband) bij Nikantes actief aan het voetballen (gedurende het gehele jaar). In de winterperiode huren zij een Hoogvlietse gymzaal.
  • Groepen jongeren uit de wijk komen met enige regelmaat uit eigen beweging voetballen op het Nikantes terrein.
  • Op dinsdag- en donderdagavond is er een hardloopgroepje actief wat bestaat uit ouders en leden. Zij verzamelen en vertrekken vanaf de Botreep.
  • Gemiddeld 4x per jaar kun je bij Nikantes Klaverjassen en Jokeren.
  • Van maart t/m oktober maken de basisscholen en het voortgezet onderwijs gebruik van de Nikantes velden om te gymmen van maandag tot en met vrijdag. Naast reguliere buitengymlessen vinden er ook sportdagen plaats door de diverse Hoogvlietse basisscholen.
  • Gedurende 42 weken per jaar zijn er op maandagochtend en woensdagochtend Hoogvlietse bijstandsgerechtigden aan het bewegen bij Nikantes in het kader van het Project Bewegen Naar Werk
Kortom een sportvereniging vol met goede initiatieven die een steuntje in de rug goed kan gebruiken.
Randstad Financieel Adviesgroep wenst Sportvereniging Nikantes dan ook heel veel succes in de toekomst.