Randstad Financieel Adviesgroep en House for sale NVM makelaars

Randstad Financieel Adviesgroep vraagt uw hulp
2 november 2017
Stormschade: wat kun je claimen bij je verzekeraar?
6 november 2017

Het gaat om mensen, Niet om stenen
Een makelaar is bijna altijd betrokken bij de belangrijkste emotionele gebeurtenissen in uw leven, wanneer u voor het eerst gaat samenwonen, bij gezinsuitbreiding, een scheiding of bij overlijden. Vaak is zo’n gebeurtenis verbonden met de koop of verkoop van een woning. House for sale makelaars denkt met u mee, is altijd goed bereikbaar en luistert naar uw wensen. Wij nemen u alle zorgen uit handen zodat u ‘s nachts rustig kunt slapen.

Brancheorganisatie NVM
House for sale makelaars is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen (NVM). Hetgeen staat voor kwaliteit en integriteit met een hoge servicegraad waarbij de mens centraal staat. Wij staan voor no-nonsense en duidelijke communicatie, zodat u precies weet waar u aan toe bent. De verkoop van uw woning kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Niet alleen van 9 tot 5, maar wanneer het u het beste uitkomt.

Register makelaar en taxateur
Bij House for sale makelaars zijn we erkend Register Makelaar / Taxateur, ingeschreven bij Stichting Vastgoedcert en wij taxeren voor validatie instituten NWWI en Taxateursunie. De rode draad door ons werk is onze passie voor de makelaardij, het op waarde schatten van een object, en het zelfs in een moeilijke markt tevreden stellen van klanten.

Uw “eigen” persoonlijke, actieve en betrokken makelaar
Telkens een andere medewerker aan de lijn en uitleggen wie u bent, of om welk huis het gaat behoort voorgoed tot het verleden. U krijgt uw “eigen” persoonlijke makelaar die direct weet wie u bent en om welk huis het gaat. Een betrokken makelaar die naar u luistert en met u meedenkt tijdens het gehele traject. Korte lijn communicatie en één aanspreekpunt, ook buiten kantoortijden. Bij ons bent u geen nummer maar nog steeds een belangrijke klant.

De sleutel tot succes is gewoon……
goed advies met gebruikmaking van alle ter beschikking staande middelen en kennis. Een goed stel hersens, een nuchtere blik, los in het pak, vrolijk geaard, goed bereikbaar en gek van huizen en mensen.

Sinds 2007 zijn wij uitgegroeid tot een allround makelaarskantoor met de focus op Vlaardingen, Schiedam, Maassluis en directe omgeving. Wij treden voornamelijk op voor particulieren en oefenen ons vak uit met veel plezier en willen onze klanten hierin laten delen. Elke opdrachtgever wordt met dezelfde mentaliteit benaderd en behandeld: open en eerlijk. Elk aspect van ons vak willen wij als kantoor serieus benaderen en wij verplaatsen ons in onze klanten en hun situatie.

Echt contact met onze opdrachtgevers betekent het op de hoogte houden van alle ontwikkelingen en het geven van beargumenteerde adviezen.
Goed advies is voor ons: beantwoording van al uw vragen en het inschatten van de te verwachten problemen en mogelijkheden in juridische en praktische zin des woords. Wij leggen de keuzes voor, maar wij maken ze niet …… dat doet u !

Om kennis te maken zijn vrijblijvende gesprekken en waardebepalingen hier een natuurlijk onderdeel van.

Wij verheugen ons op een persoonlijke kennismaking bij u thuis of in ons kantoor aan de Hoogstraat.
De koffie staat voor u klaar.