Meer plezier minder uitgaven, boek eens een camping!

Randstadfinancieeladviesgroep sponsor Bekerfinale IJshockey Nederland
30 januari 2018
Is mijn geld nog wel veilig na een DDoS-aanval?
2 februari 2018

Buiten is het koud en guur, stormachtig en winterse buien, is het  dan niet heerlijk om een  zomervakantie uit te zoeken. Veel Nederlanders verruilen jaarlijks in de zomerperiode hun woning voor een tent of caravan, om een aantal weken te genieten van het buitenleven. In deze nieuwsbrief gaan we wat meer informatie geven over campings. Kleine campings voor rustzoekers, camping met een animatieteam, campings in binnen- en buitenland, aan de kust of in de bergen, kasteelcampings en luxe campings, de zogenaamde clampings.

 

Kleine campings voor rustzoekers

Iedere kleine camping, in binnen- en buitenland. heeft zijn eigen unieke ligging, midden in de natuur, op het platteland, aan zee of aan het water. De rust en de ruimte, de persoonlijke aandacht en de sfeer die u op deze kleinschalige campings aantreft maken uw kampeervakantie zeker tot een succes! De meeste campings hebben maximaal 40 kampeerplaatsen.

 

Familie-campings met animatieteam

De kinderen bepalen vaak de vakantie, want als de kinderen het naar hun zin hebben is de vakantie geslaagd. Animatie in het buitenland met Nederlandstalig personeel is dan ook voor veel mensen “een must” wanneer ze kiezen voor een vakantiebestemming. Veel campings,zeker de grotere hebben een animatieteam, die de kinderen de hele dag vermaken, zodat u zelf ook kunt geniet van een welverdiende vakantie.

 

Sprookjescamping in Overijssel

Een prachtige plek waar sprookjesfiguren rondlopen, springen en dansen. Waar kinderen vrijuit kunnen spelen en waar je zelfs kunt slapen. Waar is die plek. Dit is op de Sprookjescamping in Rheeze, Overijssel. Hier kunnen kinderen, van 0 tot en met 10 jaar, samen met hun vader, moeder of hele familie logeren. Dit kan op een ruime kampeerplek of in een prachtige accommodatie. Wat nog het allermooiste is? Dat er elke, zelfs in het laagseizoen animatie is en een sprookjesachtige theatershow is!

 

Kamperen op het platteland

Veel boeren stellen tegenwoordig hun erf beschikbaar. Hier kun je met je eigen tent of caravan terecht. Erg leuk als je kinderen hebt. Er zijn namelijk vaak programma’s waarbij kinderen mee kunnen helpen op het land of de dieren kunnen voeren en verzorgen. Nog meer voordelen van het platteland zijn de rust en de natuur. Als je van wandelen houdt is dit een ideale locatie om de zomer door te brengen.

Kamperen aan zee

De zilte lucht van de zee doet ieder mens goed. Kamperen in de omgeving van de zee biedt veel mogelijkheden. Lekker wandelen langs het strand of een dag bakken op je strandbedje. Maak gebruik van de watersportactiviteiten die er geboden worden. Er zijn vele campings aan zee in binnen- en buitenland. In Zeeland en op de Waddeneilanden heb je populaire badplaatsen, waar vele campings zijn. In het buitenland is Frankrijk erg geliefd onder de kampeerders en heeft vele campings aan zee, maar ook de Spaanse en Italiaanse kust worden veel bezocht door Nederlanders.

Campings in de Bergen

Wie van een actieve vakantie houdt, is een camping in de bergen een aanrader.
Laat je bij de camping waar je verblijft informeren over de verschillende wandelroutes en trek de natuur in. Geniet van de mooie plekken en van het uitzicht en je zult zien dat deze outdoor vakantie je goed zal doen.

Kasteelcampings in Frankrijk

Kasteelcampings zijn vrijwel altijd kleinere campings in de groene omgeving van een kasteel of landhuis. Er is veel ruimte voor de tent of stacaravan, op een authentiek terrein met ongerepte natuur.
Deze campings vind je op bijzondere plaatsen in de vrije natuur in diverse regio’s in Frankrijk. Bij de rivier, op het platteland, in de bergen of dichtbij strand en zee.
Op een kasteelcamping ben je niet zomaar. De eigenaar van ieder kasteel of landhuis vindt het erg belangrijk om je hartelijk te ontvangen.

Glampings

De ingerichte tent, die u kunt boeken, bestaat al jaren, maar nu is er de mogelijkheid op in luxe te kamperen. Er zijn nu hele luxe campings waar je tent, inclusief gasfornuis, hemelbed en toilet voor je klaar staan, het comfort van een hotel gecombineerd met de natuurlijke omgeving en de vrijheid van een camping. Op deze manier kampeer je geheel in stijl, voorzien van alle moderne gemakken. Deze nieuwe vorm van kamperen heet glamping en is erg in trek, deze zomer.

 

Bent u nu enthousiast geworden over alle mogelijkheden van kamperen en ziet u zich al voor uw tent of accommodatie op een camping zitten en u wilt hulp met het uitzoeken van de juiste camping wacht dan niet en vraag Connyreizen om hulp. Ik kan al uw vragen beantwoorden en u helpen met het uitzoeken van een onvergetelijke vakantie.