Connyreizen helpt met de Wintersport

Vaker lenen voor een auto
24 september 2017
Wintersport zonder gipsvlucht
27 september 2017

Wintersport

De dagen worden korter en de zomer komt langzamerhand ten einde. Tijd om na te denken over onze wintersport vakantie. We verheugen ons niet alleen op de wintersport, maar ook op alles wat erbij komt kijken. Hieronder diverse redenen waarom we zo uitkijken naar deze periode.

helpt je graag bij het samenstellen van jouw wintersportreis!

 1. De eerste afdaling van het skiseizoen
  Je hebt er maanden naar uitgekeken, maar nu is het eindelijk zover: de eerste afdaling van het seizoen. Met een kriebel in je buik zit je in de gondel en als je eenmaal bovenaan de piste staat, maakt je hart een sprongetje. Wat een heerlijk gevoel!
 1. De knisperende sneeuw onder je schoenen, ski’s of snowboard
  Verse sneeuw is iets waar iedere wintersporter blij van wordt. Niet alleen op de piste, maar ook in het dal. Het knisperende geluid van de sneeuw onder je schoenen, ski’s of snowboard, is zo typerend voor de wintersportvakantie, dat we ons er al maanden op kunnen verheugen.
 1. Je handen warmen aan een kop warme chocomelk
  Tijdens een dag vol sneeuw en kou is het heerlijk om rond een uur of 11 een berghut in te duiken en even op te warmen. Je vouwt je handen om een kop warme chocolademelk en geniet van de tinteling in je vingers en wangen. Na een kwartiertje kun je alles weer bewegen en is het tijd om door te gaan tot de volgende pauze.
 1. Je skischoenen aantrekken (en vooral weer uittrekken)
  Skischoenen zijn niet het meest comfortabele schoeisel. Het is heerlijk om ze aan te trekken, zodat je lekker kunt gaan skiën, maar om ze aan het einde van de dag uit te doen, is pas echt genieten!
 1. De hele avond losgaan in de après-ski
  Na het skiën is het tijd voor een drankje in de après-ski. Voor veel wintersporters is de après-ski net zo belangrijk als de wintersport zelf. Lekker losgaan op de bekende après-skihits, met z’n allen een borreltje drinken en de mooiste avonturen beleven.
 1. Wakker worden met een dik pak sneeuw
  Op wintersport droom je iedere nacht van een vers pak sneeuw. Wordt die droom werkelijkheid, dan is het pas echt feest! Bij het opendoen van de gordijnen is alles omgetoverd in een witte wonderwereld. In het dorp is het tijd voor een sneeuwballengevecht en op de piste kun je genieten van verse poeder. Heerlijk!
 1. Een hele week samen zijn met vrienden of familie
  Wintersport is zo’n vakantie waarbij het prima is om met een grote groep vrienden of familie weg te gaan. Samen de hele dag in de sneeuw en ’s avonds uren spelletjes spelen, genieten van  de après-skisfeer of lekker uit eten gaan. Heerlijk zo’n hele week met z’n allen!
 1. Schnitzel, curryworst, Apfelstrudel en…
  Moet ik nog door gaan? Alleen al bij de gedachte aan een bord vol Kaiserschmarrn loopt het water me in de mond. Om 11 uur een warme choco met slagroom en een Apfelstrudel, om een uur of 12 een warme lunch en tussendoor een paar uur knallen om alle calorieën er weer te verbranden.