Hypotheken

Nieuwe hypotheek

Heeft u een woning op het oog en wilt u hiervoor een hypotheek dan kunnen wij u hierin ondersteunen om de juiste keuze te maken.

Starterslening

Met een Starterslening is het voor iedere starter op de koopwoningmarkt mogelijk om een voordelige hypotheek met een aanvullende renteloze lening te verkrijgen. Dankzij de Starterslening bespaart u tot wel €300,- op de maandlasten.

De Starterslening verschilt per gemeente en er is beperkt budget beschikbaar gesteld vanuit de Rijksoverheid. Nu is dus het beste moment om je eerste huis te kopen!

maak een afspraak

Hypotheek veranderen

Juist in deze tijd kan het verstandig zijn te bekijken of uw toenmalige keuze nog aansluit op uw huidige situatie. Denk hierbij aan veranderingen van gezinssituatie, werksituatie of overheidsmaatregelen.

Is één van deze situaties op u van toepassing, maak dan een afspraak zodat wij voor u de mogelijkheden kunnen bekijken.

maak een afspraak

Aankoopbegeleiding

Randstad financieel adviesgroep biedt tevens de mogelijkheid tot aankoopbegeleiding

Wij kosten niets indien u ons inschakelt bij de aankoop van een woning. Onze makelaars leveren u altijd geld op. U betaalt ons namelijk slechts 10% van het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke aankoopprijs. Hoe meer wij van de vraagprijs af onderhandelen, hoe meer u bespaart. Het unieke van ons concept zit hem in het feit dat het u altijd geld bespaart en u heeft een professionele begeleiding bij de aankoop van uw woning. Uw belang is hiermee ons belang. Geen resultaat geen kosten.

Meer informatie

Wat gebeurd met de hypotheek als u zonder werk zit

Kunt u niet meer werken? Dan verliest u al gauw 30% van uw inkomen. En misschien zelfs meer. Bij ziekte merkt u dit vaak pas na 1 jaar. Met de Hypotheek Opvang Polis van BNP Paribas Cardif hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. En kunt u gewoon uw hypotheeklasten blijven betalen. Verzeker nu uw hypotheeklasten bij werkloosheid en/of arbeidsongeschiktheid.

Klik hier om uw premie te berekenen en uw verzekering direct online af te sluiten.

Wat gebeurd met de hypotheek als u komt te overlijden

Hebt u er al eens bij stilgestaan hoe het verder moet als u overlijdt? Meestal heeft een gezin minder inkomen als een van de partners er niet meer is. Met de Life Care Overlijdensrisicoverzekering laat u uw gezin goed achter. Daarmee zorgt u ervoor dat zij gewoon de hypotheek, de huur en andere lasten kunnen blijven betalen.

Klik hier om uw premie te berekenen en uw verzekering direct online af te sluiten.