Vaste lasten volgend jaar honderden euro’s omhoog

E-bike, elobike, en pedelec. De verzekering
2 oktober 2018
De leukste Kerstmarkten van 2018
2 oktober 2018

De vaste lasten gaan volgend jaar flink omhoog. Gemiddeld zijn gezinnen en alleenstaanden enkele honderden euro’s meer kwijt aan verzekeringen, energie en internet en bellen.

De stijging van de zorgpremie was al eerder bekend: naar verwachting wordt de basisverzekering een tientje per maand duurder. Over de auto- en woonverzekeringen was nog niets bekend, maar de vergelijker verwacht dat ook de prijzen zullen stijgen. Dat zou onder meer te wijten zijn meer schadeclaims en duurdere onderdelen. Bij woningen heeft het extreme weer voor meer schade gezorgd en dat gaan we volgend jaar terugzien in de premies van opstal- en inboedelverzekeringen.

Energie

Ook energie wordt volgend jaar zwaarder belast en duurder. Bovendien stijgen de brandstofprijzen. Afhankelijk van de persoonlijke situatie worden verzekeringen en energie naar verwachting zo’n vier- tot zevenhonderd euro duurder in 2019.

Randstad Financieel Adviesgroep BV
Randstad Financieel Adviesgroep is inmiddels een gevestigde naam in Vlaardingen en omstreken. Wij adviseren in verzekeringen en hypotheken maar ook voor leningen kunt u bij ons terecht.