Sponsoring Sportcentrum Eagle Gym

Slimme aftrekposten bij de belastingaangifte: de eigen woning
17 maart 2016
Erfenis of schenking: slim schenken scheelt duizenden euro’s
10 mei 2016

Sponsoring Sportcentrum Eagle Gym

Sportcentrum Eagle Gym

Sportcentrum Eagle Gym is al jaren een begrip in Capelle aan den IJssel. Niet alleen word er gezorgd voor een goede sportomgeving en uitgebreid aanbod aan lessen en evenement, maar word intensief samen gewerkt met de buurt en waar mogelijk ondersteuning geboden aan de minder bedeelde in de buurt.

Ieder jaar organiseert Sportcentrum Eagle Gym een vakantie voor de kinderen van de sportschool die het financieel wat minder hebben. Deze vakantie word volledig gefinancierd met giften van de sportschool en sponsoren. Randstad Financieel Adviesgroep BV heeft besloten dit geweldige project te steunen. Buiten dat wij zelf een financiële donatie zullen doen vanuit de organisatie, vragen wij tijdens de belastingaangifte weken een donatie van 1 euro (uiteraard niet verplicht).Met deze giften zal de vakantie en de bus bekostigd worden. Wanneer er financiële middelen over blijven na aftrek van voorgaande kosten zal er gekeken worden naar een leuk dagje uit tijdens de vakantie voor de kids.

Daarnaast zijn wij voor Sportcentrum Eagle Gym nog druk op zoeken naar goederen met bedrijfsnaam erop (promotie materiaal) denk hierbij aan petjes, ballen, sleutel hangers, bidons en noem maar op voor de goodybags.

Als je als bedrijf een financiële bijdragen wil leveren is dat uiteraard ook altijd mogelijk. Sportcentrum Eagle Gym blijft de bedrijfsnaam steeds op de site zetten, en de kinderen krijgen ook de in info alle sponsoren steeds te zien. Interesse om mee te sponsoren? neem dan contact met ons op of direct met Sportcentrum Eagle Gym

Randstad Financieel Adviesgroep BV
Randstad Financieel Adviesgroep is inmiddels een gevestigde naam in Vlaardingen en omstreken. Wij adviseren in verzekeringen en hypotheken maar ook voor leningen kunt u bij ons terecht.