De vakantie heeft de relatie niet gered. Wat nu?

Op pad met je hoverboard? Goede kans dat je onverzekerd bent
24 augustus 2018
2018 Stedentrips Top 10
29 augustus 2018

Veel stellen komen tijdens de zomervakantie tot de conclusie dat de relatie niet meer is wat één van de twee of beide voor ogen heeft. Met als gevolg dat er wordt gekozen om de wegen te doen scheiden.

Na dat dit besluit is genomen komen vaak de vragen en gedachten, hoe nu verder? En wat moet er allemaal geregeld worden?
Helaas moet ik eerlijk zeggen dat er best veel bij komt kijken om een relatie te beëindigen.
Want ondanks dat men vaak overeenkomt als goede vrienden en in goed overleg uit elkaar te gaan zijn er echt wel een aantal zaken die goed vastgelegd moeten worden om nare discussies in de toekomst te voorkomen, met elkaar of met bijvoorbeeld de belastingdienst.

Op het moment dat men zonder samenlevingscontract samenwoont en geen kinderen heeft is het inderdaad vaak makkelijk om van elkaar afscheid te nemen.
Maar is er sprake van bijvoorbeeld een samenlevingscontract of een huwelijk met of zonder gezamenlijke kinderen en/of een koopwoning. Dan is het raadzaam om in gesprek te gaan met een advocaat of bemiddelaar/mediator.

Ook de Leeuw Advies & Bemiddeling is een onafhankelijk partij die u kan begeleiden bij uw scheiding of ontbinding van uw samenlevingsovereenkomst. Hierbij kan gedacht worden aan het opstellen van een Ouderschapsplan, berekenen van de kinder- en/of partneralimentatie, het Echtscheidingsconvenant en de financiële afspraken die men wenst te maken.

Een relatie beëindiging is een intensief proces daarom is het eerst (oriëntatie) gesprek vrijblijvend. Als scheidende partij moet u tenslotte beide een prettig gevoel hebben met ons als onafhankelijk begeleider van het proces.

Meer informatie nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via:

www.deleeuwadviesenbemiddeling.nl
info@deleeuwadviesenbemiddeling.nl
mobiel 06 15852373

Randstad Financieel Adviesgroep BV
Randstad Financieel Adviesgroep is inmiddels een gevestigde naam in Vlaardingen en omstreken. Wij adviseren in verzekeringen en hypotheken maar ook voor leningen kunt u bij ons terecht.